Proef de lente met een hopscheutenarrangement!
Proef de lente in Poperinge tijdens de Maand van de Hopscheuten. Hopscheuten zijn de jonge uitlopers van de hopplanten. Ze worden met de hand geoogst en kraakvers aangeleverd. Door de arbeidsintensieve teelt wordt deze groente ook wel ’s werelds duurste groente genoemd of het Poperingse witte goud. Laat je van half februari tot eind maart culinair verwennen in een van de Poperingse restaurants of neem deel aan een culinair dagarrangement.
Deze logiesverstrekkers bieden een speciaal 'hopscheutenarrangement' aan tijdens de Maand van de Hopscheuten:
Hopscheutenarrangement 1:
- Overnachting in luxekamer met gashaard
- Streekgebonden ontbijt
- Deelname aan het Culinair Atelier of de Hopscheutenhappening
Prijs: € 155 p.p.
Hopscheutenarrangement 2:
- 2 overnachtingen in luxekamer met gashaard
- 2 uitbundige ontbijten met streek- en hoeveproducten
- Deelname aan het Culinair Atelier of de Hopscheutenhappening
Prijs: € 205 p.p.
- Overnachting met ontbijt
- Hopscheutenmenu (enkel op 16 - 18 maart & 22 - 24 maart):
Hommelbiercocktail met hopproevertjes
Hoppegaletje met gepocheerde hopscheuten in Watou espuma en Watoukaas
St. Bernardusgebraad in vlierbessensaus geflankeerd door wokgroenten en aspergekroketten
Hoptiramisu van het huis
- Deelname aan het Culinair Atelier of de Hopscheutenhappening
Prijs: € 157 p.p.
- Welkomstdrankje
- 2 overnachtingen in Superior kamer (met luxe bedden, badjassen, Yves Rocher badproductenten), inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
- Een vijfgangendiner met Hopscheuten (exclusief dranken)
- Een viergangendiner "Amfora" met streekgerechten (exclusief dranken)
Prijs: € 205 p.p.