NL FR EN

Restaurant Terminus

Hoewel de naam anders laat vermoeden, is dit restaurant het begin van een fantastische culinaire reis doorheen een eerlijke keuken. Een keuken die steunt op ervaring, met een sterke hang naar authenticiteit op basis van lokale producten. De familie Verheyde fokt zelf kwaliteitsvee om dit principe efficiënt te huldigen. Van het veld tot op je bord zorgen ze voor een aanbod dat garant staat voor een unieke smaakbeleving. Een ruime kaart met een selectie vis-en vleesgerechten gecombineerd met een aantal seizoenstips garandeert een beklijvende smaakervaring. De vis selecteren ze zelf rechtstreeks van de boot uit Bologne!

En met Pieter in het huis bestaat de wijnkaart uiteraard alleen maar uit aanraders. Het restaurant werd heeft volgens Gault&Millau 2018 de 'Beste Wijnkaart van de Belgische restaurants'. Er is een ruim zomerterras en de kleinsten vinden er hun weg in de speeltuin.

In 2017 werd chef Kathleen Vanderbeke door Michelin uitgeroepen tot 'vrouwelijke chef van het jaar'.

Ambassadeur van http://www.hetlekkerewesten.be

Adresgegevens

Adresgegevens